Mye hyggelig oppmerksomhet

2022 ble et begivenhets rikt år

Like før jul kom tidligere kollega i Glåmdalen, Jens Haugen, på besøk og hadde et langt intervju med meg om det jeg holder på med. Det resulterte i fire sider i Glåmdalen 17. desember 2022. Utgangspunktet for intervjuet var Kunnskapsprisen jeg fikk fra Høgskolesenteret i Kongsvinger en måned tidligere. Er ikke så glad i så mye oppmerksomhet omkring min egen person, ønsker mer fokus på det jeg holder på med. Men Jens gjorde en god jobb, og det ble jo god PR for den nye boka mi.

Ulike foreninger har også begynt å ta kontakt for å få meg til å komme å fortelle om boka. Foreløpig har jeg vært i Kongsvinger Rotary, på Seniorsenteret og i Vinger Rotary. Snart står Inner Wheel i Kongsvinger for tur. Hyggelig å bli spurt, og morsomt å holde foredrag for så mange interesserte mennesker. Mange får seg en aha-opplevelse når de før høre historiene fra boka.

Salget går også veldig bra, selvfølgelig med en topp i gavemånedene november og desember. Men fortsatt selger Norli på Kongssenteret daglig flere bøker. Det går også mer av den første boka mi fra 2018, “Den are sia. Historier om dem som holdt hjula i gang.”

Så 2022 ble et begivenhetsrikt år. Det startet med stygt håndleddsbrudd, helvetesild og korona, men etter det gikk alt så meget bedre… Synd bare at flere av kildene i den siste boka gikk ut av tida dette året: Knut Strengelsrud, Svein Arne Tvedt og Marit Flikka. De var alle viktige bidragsytere. Takk!