Vera Wold Media

View Original

Oppdatering i bloggen om å hjelpe folk på flukt

Å komme hjem igjen til Kongsvinger og Norge etter å ha vært tett sammen med barn, kvinner og menn på flukt og andre frivillige føles alltid som en slags kræsjlanding. Det tar et par uker før jeg føler at jeg er helt tilbake til vanlig hverdag og slutter å tenke på vår velstand i trygge Norge sammenlignet med andres fattigdom, frykt og usikkerhet. Forsøke å glemme noen av de ansiktene og bildene jeg har inne i hodet og svelge unna følelsene som strømmer på. Men godt å vite at Anne, de andre frivillige hjelpearbeiderne og jeg har gjort en forskjell for våre medmennesker på flukt. De sier det med ord og blikk.

I bloggen nedenfor vil jeg fortsatt skrive en del og legge ut bilder. Etter en lang dag på jobb for Offene Arme var det ikke alltid energi nok til å fortelle om våre opplevelser og inntrykk. Det vil også komme en oversikt over alt det vi har handlet inn til flyktningene for donasjonene vi har fått: tilsammen over 30 000 kroner! Tusen takk for det!

Og for å ha sagt det; det går fortsatt an å gi, enten direkte til bankkontoen til Offene Arme eller via Anne og meg. Lederen for Offene Arme, Toula, handler da det du ønsker å bidra med i Hellas. Forøvrig oppfordrer jeg også til å støtte den norske organisasjonen Dråpen i Havet, eller andre som hjelper folk på flukt.

Vipps: Anne Høstad With 916 98 346 * VeraWold 934 81 332

Veras konto for flyktningehjelp: 9713 10 33439

Offene Arme: www.cesrt.org

Dråpen i havet: www.drapenihavet.no